Çok kaliteli hizmet veriyor

Sworond112

Registered
T. puanı
19
CF-Coin
0₺
Merhabalar, ben sevgili Bayram Bey e teşekkür ediyorum foruma kayıt olalı 2 haftaya yakın olacak açtığım tüm konuların hepsi yardım ile ilgili konulardı Bayram Bey bıkmadan usanmadan hepsine itina ile yardım etti ek olarak satmış olduğu hosting den de aldım sitemi oraya taşıyacağım. Kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir hizmetti

ne demek efendim gorevimiz insanların durum kotu olduğu için onlara yarı fiyatına paket sunuyoruz hem siz hem insanlık kazansın. :d

Comment
ne demek efendim gorevimiz insanların durum kotu olduğu için onlara yarı fiyatına paket sunuyoruz hem siz hem insanlık kazansın. :d
Vallaha çok teşekkürler hocam ya çok kral adamsınız.

Comment
Merhabalar, ben sevgili Bayram Bey e teşekkür ediyorum foruma kayıt olalı 2 haftaya yakın olacak açtığım tüm konuların hepsi yardım ile ilgili konulardı Bayram Bey bıkmadan usanmadan hepsine itina ile yardım etti ek olarak satmış olduğu hosting den de aldım sitemi oraya taşıyacağım. Kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir hizmetti
Bu Hizmeti Yarı Yarıya Verecek Başka Adam Tanımam Bende Destek Aldım Ve Sağolsun Elinden Gelenin En İyisini Yaptı

Comment
teşekkur ederim yorumlarımınız için iyiki varsınız :love: :love: :love:

Comment
yeni üye oldum ve oldukça güzel kaynaklar bir araya getirilmiş. Teşekkürler

Comment
evet bende yeni kayıt oldum

Comment
Comment
Bende yeni kayıt oldum

Comment
Comment
Teşekürler kral Adamsın her konuda katinin güvenin tek adresi sensin

Comment
Comment
Merhaba,
Çok sevindim okuduğum yazınıza. Bayram Bey'in harika bir hizmet sunduğunu düşünüyorum ve sizin de bu hizmetten tam anlamıyla memnun kalmanız beni mutlu etti. Umarım işlerinizde başarılarınız artarak devam eder. İyi günler dilerim.

Comment
Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri