Çözüldü

Sworond112

Registered
T. puanı
19
CF-Coin
0₺
Merhaba, forumumda aşırı derecede bir yavaşlık var temam default tema eklentilerimi özenle seçip kurdum + cloudfare bağlı hostingi satın aldığımız yer en iyi hosting sunucusunu kullanıyoruz fakat buna rağmen sayfayı yenilediğimde 5-6 saniye bekleme yaşıyorum bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Merhaba, forumumda aşırı derecede bir yavaşlık var temam default tema eklentilerimi özenle seçip kurdum + cloudfare bağlı hostingi satın aldığımız yer en iyi hosting sunucusunu kullanıyoruz fakat buna rağmen sayfayı yenilediğimde 5-6 saniye bekleme yaşıyorum bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?
Site adresini iletir misin?

Comment
Hemen inceliyorum

Comment
Sanırım koruma kalkanindan kaynaklı bir korumasız test edin siteyi!?

Comment
Comment
Comment
Çözüm
Sonuçlarda DNS çok taraflı olduğu için yonledirme yavaş saglaniyor
Anladım site bir aralar baya bir saldırıya maruz kalmıştı bunun için tüm koruma modlarını açmıştık ondan dolayı sanırsam kapatıcağız hepsini.

Comment
Anladım site bir aralar baya bir saldırıya maruz kalmıştı bunun için tüm koruma modlarını açmıştık ondan dolayı sanırsam kapatıcağız hepsini.
Sadece doddos aktif olsun yeter

Comment
Comment
Yok vuran çok güzel vuruyordu hatta o kadar korumayı açmamıza rağmen siteyi düşürdü arkadaş 1 hafta falan kullanamadık. :D
Sunucu komple mi gidiyordu yoksa geçici kapanıyor muydu?

Comment
Sunucu komple mi gidiyordu yoksa geçici kapanıyor muydu?
Önce yavaşlık oluyordu yani bir yere girerken 20-25 Saniye bekliyorduk daha sonra siteyi direkt çökerttiler hiç bir şekilde ulaşılmıyordu şuan bir saldırı yapmıyorlar.

Comment
Önce yavaşlık oluyordu yani bir yere girerken 20-25 Saniye bekliyorduk daha sonra siteyi direkt çökerttiler hiç bir şekilde ulaşılmıyordu şuan bir saldırı yapmıyorlar.
Sunucu yla alakalı bu adamlar oynamış sistemle.

Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri