Sworond112 Registered Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 96 T. puanı 19 CF-Coin 0₺ 17 Ağu 2022 #1 Merhaba xenforo forumumu tamamen sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm İnfo 18 Ağu 2022 Sworond' Alıntı: sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla ... Lock silecem yeni kurulum açılacak
Sworond' Alıntı: sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla ... Lock silecem yeni kurulum açılacak
Quin112 Registered Katılım 17 May 2022 Mesajlar 13 T. puanı 1 CF-Coin 216₺ 17 Ağu 2022 #2 Sworond' Alıntı: Merhaba xenforo forumumu tamamen sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Bütün bilgileri konuların üyelerin ve bütün herşeyin silinir sadece eklentiler kalır? Comment Oyla 0 Downvote
Sworond' Alıntı: Merhaba xenforo forumumu tamamen sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Bütün bilgileri konuların üyelerin ve bütün herşeyin silinir sadece eklentiler kalır?
Sworond112 Registered Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 96 T. puanı 19 CF-Coin 0₺ 18 Ağu 2022 #3 Quin' Alıntı: Bütün bilgileri konuların üyelerin ve bütün herşeyin silinir sadece eklentiler kalır? Genişletmek için tıkla ... eklentileride dahil etmek istiyorum Comment Oyla 0 Downvote
Quin' Alıntı: Bütün bilgileri konuların üyelerin ve bütün herşeyin silinir sadece eklentiler kalır? Genişletmek için tıkla ... eklentileride dahil etmek istiyorum
İnfo112 Administrator Registered Katılım 14 May 2022 Mesajlar 1,590 Çözümler 53 T. puanı 2,757 CF-Coin 3,357₺ 18 Ağu 2022 #4 Sworond' Alıntı: eklentileride dahil etmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman şöyle yapacan komple dosyaları silin xenforo kaç sürüm istiyorsan onu kurun sitede mevcut sürümler var zaten Comment Oyla 0 Downvote
Sworond' Alıntı: eklentileride dahil etmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman şöyle yapacan komple dosyaları silin xenforo kaç sürüm istiyorsan onu kurun sitede mevcut sürümler var zaten
Sworond112 Registered Katılım 9 Ağu 2022 Mesajlar 96 T. puanı 19 CF-Coin 0₺ 18 Ağu 2022 #5 Bayram Ay' Alıntı: O zaman şöyle yapacan komple dosyaları silin xenforo kaç sürüm istiyorsan onu kurun sitede mevcut sürümler var zaten Genişletmek için tıkla ... sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız Comment Oyla 0 Downvote
Bayram Ay' Alıntı: O zaman şöyle yapacan komple dosyaları silin xenforo kaç sürüm istiyorsan onu kurun sitede mevcut sürümler var zaten Genişletmek için tıkla ... sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız
İnfo112 Administrator Registered Katılım 14 May 2022 Mesajlar 1,590 Çözümler 53 T. puanı 2,757 CF-Coin 3,357₺ 18 Ağu 2022 #6 Sworond' Alıntı: sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla ... Lock silecem yeni kurulum açılacak Comment Oyla 0 Downvote Çözüm
Sworond' Alıntı: sadece eklentiler kalıcak şekilde nasıl yapacağız Genişletmek için tıkla ... Lock silecem yeni kurulum açılacak