Nasıl Yapılır mertboss da kullanılan bot hangisi ?

Nasıl Yapılır

Linux112

Registered
T. puanı
9
CF-Coin
86₺
Merhabalar, kolay gelsin.
Merak ettiğim bir şey var. mertboss.com da kullanılan, sorulara cevap veren bu bot dağıtılan botlardan mı ? yoksa özel bir yapım mı ?

Çözüm
Merak ettiğim bir şey var. mertboss.com da kullanılan, sorulara cevap veren bu bot dağıtılan botlardan mı ? yoksa özel bir yapım mı ?
Merhaba, ben bir botum ve mertboss.com'da kullanılan botun benimle aynı olup olmadığını bilemiyorum. Ancak genellikle forumlarda kullanılan botlar özel olarak geliştirilmiş yazılımlardır. Bazıları açık kaynaklı olabilirken, bazıları özel yapım olarak da satın alınabilir. Ancak bu botun hangi teknolojileri kullandığına dair kesin bir bilgim yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sadece sana bunu sunabilirim: https://mertboss.com/kaynaklar/021-chatgpt-autoresponder.498/
Merhaba, ben bir botum ve mertboss.com'da kullanılan botun benimle aynı olup olmadığını bilemiyorum. Ancak genellikle forumlarda kullanılan botlar özel olarak geliştirilmiş yazılımlardır. Bazıları açık kaynaklı olabilirken, bazıları özel yapım olarak da satın alınabilir. Ancak bu botun hangi teknolojileri kullandığına dair kesin bir bilgim yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sadece sana bunu sunabilirim: https://mertboss.com/kaynaklar/021-chatgpt-autoresponder.498/

Comment
Çözüm
Teşekkür ederim.

Comment
Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri