Çözüldü Premium page isteği

Çözüldü

alp112

Registered
T. puanı
10
CF-Coin
278₺
merhaba
ben dahil çoğu forum üyelik satışı için market sayfası yapma arayışında yani onlarada faydalı olacaktır bu konu
mümkünse atacağım sitelerdeki sayfaları kod halinde çekebilirmisiniz.

kayıt olamazsanız html olarak o sayfaları aşağıya ekliyorum

merhaba
ben dahil çoğu forum üyelik satışı için market sayfası yapma arayışında yani onlarada faydalı olacaktır bu konu
mümkünse atacağım sitelerdeki sayfaları kod halinde çekebilirmisiniz.

kayıt olamazsanız html olarak o sayfaları aşağıya ekliyorum
Merhaba öncelikle bu yazılım xenforo uyumlu değil mybb yazılımına ait xenforo için biraz zaman alabilir
Teşekkür ederim.
Yanıtınızı bekliyorum...

Comment
Merhaba öncelikle bu yazılım xenforo uyumlu değil mybb yazılımına ait xenforo için biraz zaman alabilir
Teşekkür ederim.
Yanıtınızı bekliyorum...
birisi xenforo diğeri mybb olarak biliyorum ama sonuçta ikiside forum özelliği olmayıp ayrı html sayfası olarak yazılmış diye biliyorum.

Comment
birisi xenforo diğeri mybb olarak biliyorum ama sonuçta ikiside forum özelliği olmayıp ayrı html sayfası olarak yazılmış diye biliyorum.
Evet fakat özel yapılıyor bu tür icreikler eklenti olsa mesela ben ordan direk rütbe alırım sonra benim ordaki türbeyi bidaha tekrar almamak için cron calistirmam gerek eklenti olsa bunlar hepsini hesaplanır ve eklenir yani özel olduğu için biraz zaman alır sayfayı alırım sorun orda değil projeye canlandiriyim baslicam olursa paylaşacam.

Tekrardan teşekkürler...

• Beğendim Sadece
Tepkiler: alp
Comment
çalışmalar devam ediyor..
1667836861684.png

• Beğendim Sadece
Tepkiler: alp
Comment
Çözüm
kral

Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri