Premium Url Shortener Sorum Var

alp112

Registered
T. puanı
10
CF-Coin
278₺
Screenshot_162.png

premium url shortener kullanıyorum. admin panelinden resimdeki gibi link yönlendirme modunu "Splash" olarak seçtim fakat genede link oluşturduğumuzda "splash" modunda yerine direk yönlendiriyor bunu nasıl çözebilirim bilen biri varmı?

Çözüm
Haklı olabilirsin fakat bizim sistemde yapılan bütün paylaşımlar test ederek paylaşıma sunulur. Size demo atığım paket bu akşam paylaşacam öneri olarak o paketi öneriyorum 6.4 tam olarak işlevsiz olarak yapılmış işinizi 5.4 görebilir sorunsuz Türkçe paketi de mevcut şuan sistemde
Site link iletir misin.
[automerge]1654773447[/automerge]
Demo: https://onxf.xyz/

Comment
golk.xyz

Comment
Kullandığın paket biraz sorunlu nasıl düzeltirim dersen bir üst sürümde güncele yapman gerek. Yada akşam dosyaları kontrol edip sana sorunun nasıl hal edeceğini kısımını paylaşırım.

Comment
bu forumda paylaşılmamış sanırım o yüzden başka bir siteden 6.4 sürümünü indirmiştim sorunlu olabilir evet

Comment
Haklı olabilirsin fakat bizim sistemde yapılan bütün paylaşımlar test ederek paylaşıma sunulur. Size demo atığım paket bu akşam paylaşacam öneri olarak o paketi öneriyorum 6.4 tam olarak işlevsiz olarak yapılmış işinizi 5.4 görebilir sorunsuz Türkçe paketi de mevcut şuan sistemde

Comment
Çözüm
güzel paylaşım

Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri