Veritabanı komple sil yeninde oluştur.public_html full temizledim şuan yeniden xenforo kuracağım
Siteye zarar verir hiç bişi çalışmaz. Tam olarak ne istiyorsunuz ona göre önderide bulniyim sanaMerhaba arkadaşlar xenforo databasemi sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim detaylı bir şekilde anlatır mısınız lütfen araştırdım fakat bulamadım?
public_html full temizledim şuan yeniden xenforo kuracağımSiteye zarar verir hiç bişi çalışmaz. Tam olarak ne istiyorsunuz ona göre önderide bulniyim sana
Veritabanı komple sil yeninde oluştur.public_html full temizledim şuan yeniden xenforo kuracağım
Xenforoyu kurdum açtım fakat dil kuramıyorumVeritabanı komple sil yeninde oluştur.
nasıl bir hatta alıyorsun?Xenforoyu kurdum açtım fakat dil kuramıyorum
Dili seçtim ve şimdi sürekli böyle çıkmıyor bu sayfadan admin cp falan da böylenasıl bir hatta alıyorsun?
dil sürümü uyumlu mu ?Dili seçtim ve şimdi sürekli böyle çıkmıyor bu sayfadan admin cp falan da böyle
XenForo sürümü 2.2.8 Nulled bu forumdan aldım dil paketinide buradan aldım.dil sürümü uyumlu mu ?
site adresini atar mısın
Nasıl yapacağım hakkında bilgim yok.SSL dosyaları bozuk gibi SSL Yeninden Kurma sansın varmı