[DBTech] DragonByte Credits Türkçe Paketi

Dil Paketi [DBTech] DragonByte Credits Türkçe Paketi 5.7.7

indirmek için izniniz yok
Dil Paketi
Tesekkurler

Comment
Tesekkurler

Comment
Comment
Tüm versiyonlarda çalışır mı acaba yoksa sadece bu sürüme özel mi ?

Comment
Comment
Hepsine çalışır fakat 5.7.8 bir kaç çümle ingilzce kalır. :=)

Comment
Hepsine çalışır fakat 5.7.8 bir kaç çümle ingilzce kalır. :=)
Mevcutta kurulu da versiyonundan emin değilim, deneyeceğim. Birde
"Bu kullanıcı tatilde. Yanıt süresi gecikebilir. 29 Ocak 2023 tatil."
bu bir eklenti mi imzaya mı yazdınız ? Eklenti ise ismini alabilir miyim ?

Comment
Comment
Teşekkür ederim, e-commerce yükledim, fakat para birimi sadece mevcut para birimlerini seçebiliyorum ama forumda ekstra olarak
DB Credits var, mevcut üyelik vs de satın alma para birimi olarak dbcredits i gösterebilyiorum ama e-commerce de dbcredits i gösteremedim. Anlamadığım yerler vardır diye dili değiştirmeye çalışıyorum :)

Comment
Teşekkür ederim, e-commerce yükledim, fakat para birimi sadece mevcut para birimlerini seçebiliyorum ama forumda ekstra olarak
DB Credits var, mevcut üyelik vs de satın alma para birimi olarak dbcredits i gösterebilyiorum ama e-commerce de dbcredits i gösteremedim. Anlamadığım yerler vardır diye dili değiştirmeye çalışıyorum :)
ikisi farklı hocam shop için geçerilidir commerce gerçek para için geçerlidir profilde odeme yonetemi ekle ordan dc ekelersin gelir o seçenek

Comment
ikisi farklı hocam shop için geçerilidir commerce gerçek para için geçerlidir profilde odeme yonetemi ekle ordan dc ekelersin gelir o seçenek
O zaman benim shop u kurmam gerecek ama satın almadan sanırım deneyemiyorum. Null sürüm buldum ama yüklenmiyor hata veriyor. Yüklemeye bastığımda "Geçerli Başlık Girin" diye hata veriyor :(

Comment
O zaman benim shop u kurmam gerecek ama satın almadan sanırım deneyemiyorum. Null sürüm buldum ama yüklenmiyor hata veriyor. Yüklemeye bastığımda "Geçerli Başlık Girin" diye hata veriyor :(
yook dc varmı ordan bakam bi

Comment
Comment
Comment
Comment
SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Örneğin: teşekkürler, sağol, çok iyi, asdqwe, çalışıyor, ty ve benzeri!
  • Örneğin: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak. teşekkürler, tşk ve benzeri!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Spam mesaj atan görürseniz RAPOR tuşu ile bize bildirmeniz önem ve rica olunur!
Geri