securityhackerz112
Registered
Emeğinize sağlık teşekkürler.LegendArrow Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[DBTech] DragonByte Credits Türkçe Paketi - [DBTech] DragonByte Credits Türkçe Paketi 5.7.7
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Mevcutta kurulu da versiyonundan emin değilim, deneyeceğim. BirdeHepsine çalışır fakat 5.7.8 bir kaç çümle ingilzce kalır. :=)
Eklenti o Vacation adı türkçe paketide burda : https://mertboss.com/konular/vacation-turkce-paketi.274/Mevcutta kurulu da versiyonundan emin değilim, deneyeceğim. Birde
"Bu kullanıcı tatilde. Yanıt süresi gecikebilir. 29 Ocak 2023 tatil."
bu bir eklenti mi imzaya mı yazdınız ? Eklenti ise ismini alabilir miyim ?
Teşekkür ederim, e-commerce yükledim, fakat para birimi sadece mevcut para birimlerini seçebiliyorum ama forumda ekstra olarakEklenti o Vacation adı türkçe paketide burda : https://mertboss.com/konular/vacation-turkce-paketi.274/
ikisi farklı hocam shop için geçerilidir commerce gerçek para için geçerlidir profilde odeme yonetemi ekle ordan dc ekelersin gelir o seçenekTeşekkür ederim, e-commerce yükledim, fakat para birimi sadece mevcut para birimlerini seçebiliyorum ama forumda ekstra olarak
DB Credits var, mevcut üyelik vs de satın alma para birimi olarak dbcredits i gösterebilyiorum ama e-commerce de dbcredits i gösteremedim. Anlamadığım yerler vardır diye dili değiştirmeye çalışıyorum![]()
O zaman benim shop u kurmam gerecek ama satın almadan sanırım deneyemiyorum. Null sürüm buldum ama yüklenmiyor hata veriyor. Yüklemeye bastığımda "Geçerli Başlık Girin" diye hata veriyorikisi farklı hocam shop için geçerilidir commerce gerçek para için geçerlidir profilde odeme yonetemi ekle ordan dc ekelersin gelir o seçenek
yook dc varmı ordan bakam biO zaman benim shop u kurmam gerecek ama satın almadan sanırım deneyemiyorum. Null sürüm buldum ama yüklenmiyor hata veriyor. Yüklemeye bastığımda "Geçerli Başlık Girin" diye hata veriyor![]()
Yok hocam maalesefyook dc varmı ordan bakam bi
aynen sizin ekranı gormek için program lazım yani? tw demi yokYok hocam maalesefDiscord diyorsunuz değil mi ?
Farklı bir versiyon daha buldum hocam onu da deneyeceğim olmazsa size özelden ileteceğim karşılaştığım hatayı.aynen sizin ekranı gormek için program lazım yani? tw demi yok