sas06112 Registered Katılım 31 Ağu 2023 Mesajlar 2 T. puanı 0 CF-Coin 10₺ 6 Eyl 2023 #31 aradığım bir temaydı teşekkürler Comment
stasar112 Registered Katılım 29 Eyl 2023 Mesajlar 3 T. puanı 1 CF-Coin 15₺ 30 Eyl 2023 #32 pluginler içerisindeki stabilizer.php dosyasını yükleyince admin panelde pluginler tamamen kayboluyor ve pluginleri yönetemiyorum. Yardım eder misiniz Comment
pluginler içerisindeki stabilizer.php dosyasını yükleyince admin panelde pluginler tamamen kayboluyor ve pluginleri yönetemiyorum. Yardım eder misiniz
AyTicaret112 Registered Katılım 21 Haz 2022 Mesajlar 5 T. puanı 0 CF-Coin 15₺ 30 Eyl 2023 #33 stasar' Alıntı: pluginler içerisindeki stabilizer.php dosyasını yükleyince admin panelde pluginler tamamen kayboluyor ve pluginleri yönetemiyorum. Yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank Comment
stasar' Alıntı: pluginler içerisindeki stabilizer.php dosyasını yükleyince admin panelde pluginler tamamen kayboluyor ve pluginleri yönetemiyorum. Yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla ... Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank