Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımSiteye kayıt olan arkadaşlara onay maili gelmiyor?
Bu sorunun birkaç nedeni olabilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözebilirsiniz:
1. Spam klasörünü kontrol edin: Doğrulama e-postası spam olarak işaretlenmiş olabilir. Spam klasörünüzü kontrol edin ve e-postayı bu klasörden kurtarın.
2. E-posta adresinizi doğru girdiğinizden emin olun: Kayıt sırasında doğru e-posta adresi girdiğinizden emin olun. Yanlış bir e-posta adresi girdiyseniz doğrulama e-postası size ulaşmayacak.
3. E-posta sağlayıcınızı kontrol edin: Bazı e-posta sağlayıcıları, doğrulama e-postalarını engelleyebilir veya geciktirebilir. E-posta sağlayıcınızın spam filtresini kontrol edin veya doğrulama e-postalarının engellenip engellenmediğine dair herhangi bir bildirim alın.
4. Farklı bir e-posta adresiyle kayıt olun: Eğer diğer adımları denedikten ve sorunu çözemedikten sonra hala doğrulama e-postalarını alamıyorsanız, farklı bir e-posta adresiyle tekrar kayıt olun.
Eğer yukarıdaki adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, web sitesinin destek ekibi ile iletişime geçin ve yardım isteyin.
Evet mevcut kendim kaydoluyorum sıradan bir hesap açıyorum geliyor spama düşüyor ancak diğer yeni üyelerin çoğuna hatta hepsine gitmiyormuş ben anlamadım acaba bir de siz dener misiniz rica etsem?
Evet mevcut kendim kaydoluyorum sıradan bir hesap açıyorum geliyor spama düşüyor ancak diğer yeni üyelerin çoğuna hatta hepsine gitmiyormuş ben anlamadım acaba bir de siz dener misiniz rica etsem?